INFO2

INFO22019-06-26T11:46:52+00:00

”Digimarkkinoinnin viidakossa valtti on erottua omalla tyylillään

Mikä on JUNGLEM?

Ajatus Junglemista syntyi jo alan opiskelujen ohella vuonna 2017 mutta brändin rakennus sekä toiminnan kokonaisuuden suunnittelu uusien opintojen ohella venyi keväälle 2019. Tästä on aika aloittaa Junglemin tarina, jonka toivon sisältävän paljon mielenkiintoisia projekteja sekä upeita asiakkaita niiden myötä.

JUNGELM on luova markkinointitoimisto, jossa keskitytään graafiseen suunnitteluun ja visuaalisiin ratkaisuihin digimarkkinoinnin parissa. Oli tarve sitten tehdä täysin uutta, uudistaa vanhaa tai keksiä tapoja erottua digimarkkinoinnin viidakossa, ota yhteyttä ja autamme brändiäsi puhumaan visuaalisesti. Tehdään se siis tyylillä – uudella tai jo olemassa olevalla.

Digitaalisena markkinointitoimistona Junglem on valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja sijainnistasi huolimatta. Digimarkkinoinnin viidakossa valtti on erottua omalla tyylillä. Siksi projektit ovat aina uniikkeja ja palvelu joustavaa hyvässä yhteishengessä.

tmi Hanna M Heinonen
Y-tunnus: 2772942-4

Hanna HeinonenYrittäjä
Tampere

Sivutoiminen valokuvaaja (alkaen 2016)
Markkinointiviestinnän ammattitutkinto 2018
Audiovisuaalisen viestinnän opinnot 2018-2019

Palvelut

Palvelut kattavat monipuolisesti sen, mitä visuaalisessa digimarkkinoinnissa tarvitset. Oli kyse sitten yrityksen uudesta ilmeestä, logosta, nettisivuista tai markkinointimateriaaleista.

Palvelutarjontaa kehitetään jatkuvasti. Mikäli esittelyistä ei löydy tarvitsemaasi, ota yhteyttä ja suunnitellaan sen toteutus!

BLOGI

Junglemin blogi on koottu ajatuksistani sekä kokemuksista eri projektien ympäriltä  sekä  digimarkkinoinnin parista.

Siirry blogiin

Ota yhteyttä

hanna@junglem.fi

[contact-form-7 404 "Not Found"]