Tämän kertaisessa ”noin viikon vinkissä” pyöritellään mielessä edelleen eri teemoja ja toteutustapoja. Tällä kertaa vinkkien jakamisesta!

Yhtenä tapana toteuttaa joulukalenteri on siis tuoda asiantuntevuuttaan tehokkaasti esille jakamalla somessa kaksikymmentäneljä vinkkiä. Alalla kuin alalla varmasti riittää jaettavaksi vinkkejä, tietoiskuja ja ohjeita. Vaikka oman osaamisen ilmaiseksi jakaminen kuulostaisi itsellesi vieraalta, voi tämänkin toteuttaa monin tavoin.

Vinkit voivat olla pieniä, lyhyitä ja ytimekkäitä. Jos toimintasi liittyy jollain tapaa leivontaan/ruokiin, voi luukkuihin nostaa reseptejä, mauste- ja tekniikkavinkkejä. Jos myyt asiantuntijapalveluita, naamioi vinkki muotoon joka houkuttelee ottamaan yhteyttä ja kasvattaa mielenkiintoa.

Siivousfirma voi jakaa vinkkejä joulusiivouksen tekoon sekä kertoa hyväksi havaituista työvälineistä. Tämä korostaa tekijöiden ammattitaitoa eikä kuitenkaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että kiireinen henkilö huomaa sen eikä ehdi tai halua itse tarttua joulusiivoukseen vaan tilaa sen teiltä.

Kun ammattitaitonne on ”tapetilla”, herättää se potentiaalisen asiakkaiden mielenkiinnon yritystä kohtaan. Tiedät ehkä omastakin kokemuksesta kampaajan tarpeen, jolloin kyselet Googletat paikallisia toimijoita. Hakutuloksista selaat heidän somekanavia nähdäksesi kuka hallitsee kaupungin räväkimmät värit sellaista etsiessäsi tai olisiko joku tehnyt juuri sen haluamasi juhlakampauksen jo aiemmin.

Ideat joulukalenterin toteutukseen eivät toki rajoitu näihin kolmeen esille nostettuun. Voit jakaa kalenterissasi myös alennuskoodeja, esitellä tarjouksia tai kertoa yrityksen tarinaa. Laita mielikuvituksesi töihin, mieti brändiäsi ja millainen kalenteri olisi mahdollisimman teidän näköisenne.

JOULUKALENTERIKAMPANJA!

Junglemilla on tänä vuonna ensimmäinen joulu ja näin ollen myös ensimmäinen joulukalenteri. Päätin tarttua itse teemaan, joka aktivoi joulukalenteria seuraavia ja osallistuttaa käyttämään mielikuvitusta tai kertomaan ensimmäisiä fiiliksiä luukun nähtyään. 

Vielä ehdit miettimään myös teille oman teeman ja toteuttamaan kalenterin, viikon päästä niitä viritellään jo esille! Jos haluat ulkoistaa Instagramiin tai Facebookiin tehtävän joulukalenterin suunnittelun/toteutuksen, tarjoan palvelun hintaan 350€ + alv (sis. 25 julkaisua) kun tilaus tehdään sunnuntaihin 24.11.2019 mennessä. 

  • Kampanjan tarjous koskee yhteen somekanavaan (facebook tai Instagram) toteutettua joulukalenteria sekä vain sunnuntaihin 24.11.2019 mennessä tehtyjä tilauksia.