Miltä kuulostaisi oma kuvapankki markkinointiinne sekä sisällöntuotantoon?

VALOKUVAUS JA VIDEOKUVAUS

Kuvaan niin markkinointikuvat kuin tapahtumatkin pääsääntöisesti dokumentaarisella tyylillä, avainasemassa toki myös luovuus, tehokkuus ja turnauskestävyys. Otan toimeksiantoja myös uutiskuviin ja kuviani urheilun puolella onkin julkaistu useissa eri medioissa, myös kansainvälisesti. Yrityskuvauksia olen kuvannut aina kalatalouden innovaatiopäivistä hevosklinikan leikkaussaliin.

”Heinonen on menestynyt tehtävässään kiitettävästi myös vaativissa olosuhteissa. Hän on kuvaajana loistava – kunnianhimoinen, monipuolinen, näkemyksellinen ja taitava. Hän pystyy työskentelemään nopeasti ja tehokkaasti paineen alla. Heinosella on hieno turnauskestävyys, mikä n käynyt ilmi mm. suurtapahtumien tallentamisessa kuvina aamusta iltaan. Heinonen työskentelee kiitettävän itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti.”

HINNAT

Huom! Hintoihin lisätään alv 24% sekä matkakulut Tampereen ulkopuolelle (0,45€/km)

Urheilu- ja tapahtumakuvaus

Kattavat ja monipuoliset kuvakokonaisuudet tapahtumista! Teen toimeksiantoja myös medialle ja omaan vahvan kokemuksen kuvien toimittamisesta myös paikanpäältä.

  • 180€ / ensimmäinen tunti
  • 100€ / seuraavat tunnit
Portfolio

Markkinointikuvaus

1-2 tunnin markkinointikuvaus dokumentaarisesti yrityksenne toiminnasta. Tehdään monipuolinen kuvagalleria käyttöönne markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan!

  • Alkaen 350€ + alv
Portfolio

Toimitilojen kuvaus

Toimitilojen ja asuntojen kuvaus myyntiin ja markkinointiin!

Kysy tarjous!
Alkaen 100€ / kohde

Portfolio

Videot

Myös kevyet videokoosteet!

  • Kysy tarjous!

Ota yhteyttä!

[contact-form-7 404 "Not Found"]